Sweet Lemon - FW16/17 collection

Ga met gedurfd schoeisel de grillige jaargetijden tegemoet. Met de coole (letterlijk en figuurlijk) Ijslandse landschappen als decor koos Sweet Lemon voor een pittige collectie voorzien van originele details en rijk aan verschillende materialen.

Komende winter zal de derby ongetwijfeld opnieuw de ster zijn. Je vindt het populaire schoenenmodel in blauwe, zwarte en bordeaux tinten. De veelzijdige schoenen kan je perfect combineren met een casual of chique outfit. Ook de befaamde boots van Sweet Lemon zijn van de partij. Het leer dat gebruikt wordt om deze schoenen te vervaardigen, maakt hen uniek. Dit seizoen werden ze uitgevoerd in verschillende ongeziene materialen: namaak-slangenleer, schubben, goudkleurig leer of zelfs een combinatie van soepel leer gemixt met glitter, de zogenaamde Maldive-textuur, voor een stardust-effect.

Het schoenenmerk Sweet Lemon werd in 2012 gecreëerd. Het recept is eenvoudig: voeg Belgisch design samen met Italiaans fabricaat en je hebt een gedurfd kwaliteitsmerk dat met zijn trendy en originele ontwerpen hoge ogen gooit. De naam van het merk verwijst zowel naar de zachtheid van het gebruikte leder als naar het pittige en originele design met zijn leuke details. Het merk volgt de laatste trends op de voet en laat steeds vaker van zich horen via een almaar groeiende community van trouwe fans. Sweet Lemon wordt in 7 landen door 173 handelaars verkocht. 

Contacteer ons
Margot De Palmeneire PR account manager, Global Image PR
Margot De Palmeneire PR account manager, Global Image PR
Over Sweet Lemon

Het schoenenmerk Sweet Lemon werd in 2012 gecreëerd. Het recept is eenvoudig: voeg Belgisch design samen met Italiaans fabricaat en je hebt een gedurfd kwaliteitsmerk dat met zijn trendy en originele ontwerpen hoge ogen gooit. De naam van het merk verwijst zowel naar de zachtheid van het gebruikte leder als naar het pittige en originele design met zijn leuke details. Het merk volgt de laatste trends op de voet en laat steeds vaker van zich horen via een almaar groeiende community van trouwe fans. Sweet Lemon wordt in 7 landen door 173 handelaars verkocht.

Sweet Lemon
Manexco
Brusselsesteenweg 94
1310 Terhulpen