Sweet Lemon, het merk dat aan je voeten ligt

Het merk Sweet Lemon, dat in 2012 door Arnaud Vanderplancke werd opgericht, opende vorig jaar zijn eerste winkel in hartje Namen, midden in de voetgangerszone met haar typische straatjes. Door zijn trendy inrichting, zijn originele design en de wisselende aankleding van het uitstalraam – het ene al mooier dan het andere – werd de winkel al gauw de “talk of the town”. Het kerstuitstalraam kaapte in 2015 zelfs de titel van mooiste uitstalraam van de stad Namen weg! 

Subtiele glitteraccenten, gedetailleerde gaatjesdessins, het fijnste leder, de comfortabele zolen, de zachte mix van materialen en kleuren maken elk paar Sweet Lemon schoenen tot iets unieks! 

Sweet Lemon is een 100% Belgisch, jong, hedendaags en dynamisch merk voor vrouwen die hun vrouwelijkheid willen benadrukken en best wel van een pittig detail houden. Vandaar ook de slogan: Eindelijk lef tegen een toffe prijs. 

Na 4 jaar gaat het schoenenmerk ook diversifiëren. Vorige winter al zagen we de tassen met hun authentieke stijl die perfect bij de schoenen past. Binnenkort pakt het merk uit met eigen horloges in een sober en elegant design, en zelfs met een eigen exotisch parfum. 

De talrijke fans kunnen hun geluk niet op, zoals blijkt uit de reacties op de sociale netwerken, vooral op Facebook, waar Sweet Lemon maar liefst 16.500 followers heeft. Ideetjes voor een nieuwe stijl, wedstrijden en het laatste nieuws over het merk zijn terug te vinden op Facebook, Instagram, Pinterest en Twitter. 

Het merk doet het ook erg goed in het buitenland en startte in maart 2016 met zijn e-commerce die de uitbreiding naar de rest van de wereld moet faciliteren.

Kom daarom met ons meevieren op zaterdag 14 mei in de Sweet Lemon shop in Namen (Rue de la Croix 16). 

Je krijgt er leuke foto’s mee als aandenken en je kan er mooie cadeautjes winnen. Bovendien gelden er die dag exclusieve kortingen van -15%, -25% tot wel -50%! Je maakt er ook kans op een gratis paar Sweet Lemon schoenen en uiteraard is er ook verjaardagstaart voor iedereen!!! We kijken er al naar uit… 

Voor de fans van Belgische mode zijn er ook Shanna foulards te koop!

Contacteer ons
Margot De Palmeneire PR account manager, Global Image PR
Margot De Palmeneire PR account manager, Global Image PR
Over Sweet Lemon

Het schoenenmerk Sweet Lemon werd in 2012 gecreëerd. Het recept is eenvoudig: voeg Belgisch design samen met Italiaans fabricaat en je hebt een gedurfd kwaliteitsmerk dat met zijn trendy en originele ontwerpen hoge ogen gooit. De naam van het merk verwijst zowel naar de zachtheid van het gebruikte leder als naar het pittige en originele design met zijn leuke details. Het merk volgt de laatste trends op de voet en laat steeds vaker van zich horen via een almaar groeiende community van trouwe fans. Sweet Lemon wordt in 7 landen door 173 handelaars verkocht.

Sweet Lemon
Manexco
Brusselsesteenweg 94
1310 Terhulpen