Sweet Lemon SS16 collection

Blikvangers voor een zwoele zomer

Van zwart-witte wedge sandals tot metallic veterschoenen: met de nieuwe zomercollectie van Sweet Lemon kijk je gegarandeerd je ogen uit. De combo van een Belgisch ontwerp en Italiaans fabricaat resulteert in trendy eyecatchers voor vrouwen met bravoure.

Plateauzolen troef deze zomer! Comfortabel en praktisch, glad of getand, kurk of print: deze zolen zullen onmisbaar zijn. Fans van flatforms zullen een gat in de lucht springen en ook de wedge sandelen, muiltjes en pumps zijn een must have. Eén van de absolute toppers zijn de elegante veterschoenen met een gouden touch. Liefhebbers van platte modellen worden verwend met mocassins en slippers: comfy maar toch stylish. Daarnaast zijn er heel wat stoere enkellaarzen met gespen en boots met franjes. Bovendien geven de voor Sweet Lemon typerende afwerkingen zoals gespen, strassteentjes, klinknagels en goud en zilver deze collectie extra cachet. Met deze nieuwe lente/zomercollectie 2016 straal je als nooit tevoren. 

Het schoenenmerk Sweet Lemon werd in 2012 gecreëerd. Het recept is eenvoudig: voeg Belgisch design samen met Italiaans fabricaat en je hebt een gedurfd kwaliteitsmerk dat met zijn trendy en originele ontwerpen hoge ogen gooit. De naam van het merk verwijst zowel naar de zachtheid van het gebruikte leder als naar het pittige en originele design met zijn leuke details. Het merk volgt de laatste trends op de voet en laat steeds vaker van zich horen via een almaar groeiende community van trouwe fans. Sweet Lemon wordt in 7 landen door 173 handelaars verkocht.
 

Contacteer ons
Margot De Palmeneire PR account manager, Global Image PR
Margot De Palmeneire PR account manager, Global Image PR
Over Sweet Lemon

Het schoenenmerk Sweet Lemon werd in 2012 gecreƫerd. Het recept is eenvoudig: voeg Belgisch design samen met Italiaans fabricaat en je hebt een gedurfd kwaliteitsmerk dat met zijn trendy en originele ontwerpen hoge ogen gooit. De naam van het merk verwijst zowel naar de zachtheid van het gebruikte leder als naar het pittige en originele design met zijn leuke details. Het merk volgt de laatste trends op de voet en laat steeds vaker van zich horen via een almaar groeiende community van trouwe fans. Sweet Lemon wordt in 7 landen door 173 handelaars verkocht.

Sweet Lemon
Manexco
Brusselsesteenweg 94
1310 Terhulpen