Sweet Lemon SS16 collection

Veterschoenen à volonté

Metallic of snake, plateau of getand, gekleurd of wit: veterschoenen bij de vleet in de nieuwe zomercollectie van Sweet Lemon. De elegante modellen werden ontworpen in België, gemaakt in Italië en garanderen voor elke outfit een unieke touch.

Dat veterschoenen ook elegant kunnen zijn, weet iedereen al ondertussen. De veelzijdige schoenen kan je perfect combineren met een casual of chique outfit. Of je nu gaat voor de gouden rand, de getande zool of de metallic touch: deze details maken elk paar uniek. De gouden Bahira en Barby modellen kunnen zelfs gedragen worden onder een avondjurk, als juwelen. De durvers onder ons gaan voor de platform veterschoenen of voor slangenleer met een tikkeltje goud of zilver. Met de witte varianten maak je elke fleurige lente-outfit compleet. Kortom: vrolijke voeten verzekerd deze zomer dankzij de nieuwe collectie van Sweet Lemon. 

Deze en andere pareltjes kunnen sinds kort ook online besteld worden. Voorlopig zijn nog niet alle modellen beschikbaar, maar de komende dagen zal de stock verder worden aangevuld. De nieuwe webshop van Sweet Lemon vind je op www.sweet-lemon.be/collectie.

Contacteer ons
Margot De Palmeneire PR account manager, Global Image PR
Margot De Palmeneire PR account manager, Global Image PR
Over Sweet Lemon

Het schoenenmerk Sweet Lemon werd in 2012 gecreëerd. Het recept is eenvoudig: voeg Belgisch design samen met Italiaans fabricaat en je hebt een gedurfd kwaliteitsmerk dat met zijn trendy en originele ontwerpen hoge ogen gooit. De naam van het merk verwijst zowel naar de zachtheid van het gebruikte leder als naar het pittige en originele design met zijn leuke details. Het merk volgt de laatste trends op de voet en laat steeds vaker van zich horen via een almaar groeiende community van trouwe fans. Sweet Lemon wordt in 7 landen door 173 handelaars verkocht.

Sweet Lemon
Manexco
Brusselsesteenweg 94
1310 Terhulpen